Morten Milde

Del denne siden

Vi er veldig stolte og glade for å ha Morten Milde regissør.

Han har også en rolle i starten av forestillingen, som den første stenrederen Waitz. Da Hamburg brant i 1842 var det behov for å bygge opp byen. Det skulle de bruke sten til. Samme år kom Waitz til Iddefjorden og i 1844 ble det eksportert 5500 kubikkfot hogd sten.

Actor portraits
Foto Håkon Borg

Morten Milde bør være godt kjent for Haldenpublikummet. Han er i alle fall godt kjent for Ida Teaterlag. Gjennom tiden har han deltatt både som regissør og skuespiller. Jommen har han ikke vært selveste Karl XII!

Morten Milde Band på Siste Reis Pub i Halden from Nils Otto on Vimeo.

Som musiker, komponist, skuespiller og instruktør har han  vært en markant skikkelse siden begynnelsen av 80-tallet. Han har en lang merittliste fra diverse produksjoner, spesielt i Østfold. Senest var han å se i Haldens jubilumsforestilling» Halden 350 år» på Brygga Kultursal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.