Skikkelig gammeldags marked!

Del denne siden

Under festivalen vil det være marked av den gamle sorten.

Vi har en ganske streng policy om at her skal det ikke selges plastpistoler og panfløyter. Lokale kunstnere, foreninger, håndtverkere og flere til får lov til å markedsføre sine produkter gratis. Send gjerne en epost eller kontakt på messenger om dere er en speidergruppe, treskjærer, maler eller har gamle ting.

Her er noen bilder fra de selverklærte «markedskjærringene» Britt og Ingrid under Iddefjorden Stenhoggerfestival 2016.

Ingrid og Britt skal være med på festival i år også. De lager stenhoggernisser, tovede ullhatter, tovede tøfler, Av skinn lager de punger, luer, votter og tøfler og de syr vesker og pumpadurer av gamle håndarbeider,håndklær og servietter av gamle duker.
Her skapes god gammeldags markedsstemning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.