Monica Hjelle

Del denne siden

“Tora” er en av hovedrollene, og vi har vært så heldige å få Monica Hjelle til å besette denne rollen. I tillegg er hun regiassistent for Morten Milde

Monica_Hjelle_6519

 

Monica Hjelle har spilt på de fleste teaterscenene i Norge, med hovedroller i både musicaler, dramatiske produksjoner og komedier. Eksempler er Nordland teater, Det norske teatret, Den Nationale Scene i Bergen, Rogaland Teater, Centralteatret, Riksteatret, samt diverse privatteatre og lokale prosjekter- og nå altså Stenhoggerspillet på Ystehede!

Hun har jobbet profesjonelt som skuespiller siden 1995 – og har også diverse TV-produksjoner bak seg. Sist sett i “Kampen for tilværelsen”, en kritiker-rost serie på NRK. Hjelle er også en mye brukt sanger og instruktør både for voksne og barn.

I Halden ble hun sist sett i Jubileumsforestillingen “Halden 350 år» i samarbeid med Det Norske Blåseensemble, og også i Riksteatrets “Norsk reisning” som besøkte Halden i 2015. Hun har også spillt om stenhoggernes historie i Brottet, Hvaler i fem sesonger – og har spilt om arbeiderklassens historie i både “Værstekællær” og “Brottsjø” i hjembyen Fredrikstad.

Én kommentar til «Monica Hjelle»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.