Haldens kultur- og foreningsliv!

Del denne siden

Vi ønsker at Iddefjorden Stenhoggerfestival skal styrke Haldens identitet som kulturby med rikt Organisasjonsliv. Derfor er alle frivillige lag og foreninger invitert til å ha gratis stand på festivalområdet.

Festning solnedgang-0380

Kontakt oss gjerne om du ønsker at din frivilligeforening skal vise seg fram under festivalen. Veldig fint om dere tenker en aktivitet som er relatert til foreningens daglige gjøremål, og som publikum kan være med på. (For eksempel knutekurs fra speidere, eller stearinlysstøping for husflid, hesteskokasting fra 4H osv.)

Festivalsjefen

 

#

Et bilde publisert av Iddefjorden Stenhoggerfestival (@stenhoggerfestivalen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.